Servicesiden

Frisør klipper kunde

Undgå at betale overpris i salonen

ssdd22

De fleste af os sætter pris på et godt tilbud. Samtidig ved vi, at billigst ikke altid betyder bedst. Dette er især vigtigt at holde sig for øje, når det kommer til frisører og skønhedsbehandlinger. Her kan du lære mere om en branche, der prismæssigt kan være svær at gennemskue. Læs med og bliv klogere på elevbehandlinger, frisørkæder og økologiske saloner. 

Frisør styler punklook

Er elevbehandling noget for dig?

Når du bliver klippet af elever fra landets frisørskoler, sparer du penge samtidig med, at du gør en god gerning. Al begyndelse er svær. Derfor er det vigtigt, at de spirende frisører får mulighed for at træne deres håndværk.

Du kan også blive model for eleverne, når de skal træne særlige teknikker. Det kan f.eks. være en avanceret frisure med hanekam og farver. Når du melder dig som model, vil det ofte være gratis. 

Som regel kan du regne med et rigtig fint resultat. Og bare rolig, der vil altid være en underviser eller salonejer, der holder opsyn. De giver naturligvis en hånd, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Fordele og ulemper ved frisørkæder

Mange forbrugere finder tryghed i at handle hos kæder. Det skyldes bl.a. ideen om, at større virksomheder kan deres kram. Dette kender vi især fra supermarkeder, men udviklingen sker også i skønhedsbranchen.

Mens nogle frisørkæder har gode tilbud og kundeklubber, er andre utrolig dyre. Det gælder især dem, der ejes af kendte danske frisører. Vær opmærksom på, at et kendt navn ikke nødvendigvis betyder pænere klipning. Branding spiller en stor rolle.

Ser du et godt tilbud, er det en god ide først at læse anmeldelser af salonen. Du kan også med fordel klikke ind på en frisøroversigt, der let sammenligner udbuddet af frisører i dit område. 

 Frisørsalon uden kunder

De grønne frisører 

I løbet af de seneste år er der åbnet flere grønne frisører. Her er hårplejeprodukterne økologiske, og der bliver ikke anvendt unødvendig kemi. Det betyder, at dine frisørbesøg bliver sundere for både dig selv og vores miljø.

Ligesom det ofte gælder for økologiske dagligvarer, koster et miljøvenligt frisørbesøg ekstra. Markedets bevægelser gør heldigvis, at den øgede interesse for økologi presser priserne ned. Derfor vil de grønne frisører formentlig bliver billigere i fremtiden.

Have your say