Servicesiden

Pink-tulips

Gør din have sommerklar

ssdd22

Vil du gerne gøre din have klar til sommer? Så er du kommet til det rette sted. Der findes nemlig alverdens gode grunde til at pifte haven op, så den er klar til sommerens festligheder. Mangler du for eksempel en god og effektiv hækkeklipper, får du nedenfor tips til, hvad du bør overveje. Derudover kan du læse meget mere om, hvordan du gør din have mere æstetisk. Det kræver ikke mere end lidt planter hist og her i flotte nuancer.  

Blossom

Det bør du overveje ved en hækkeklipper


Når du skal lede efter den rette hækkeklipper, er det som udgangspunkt vigtigt, den er håndterbar og god i kvaliteten. Det er selvfølgelig individuelt, hvilke yderligere behov, du har til en kommende hækkeklipper. Som bekendt findes mange forskellige modeller. Nogle hækkeklipper kører på benzin, andre på el eller batteri. Der er fordele og ulemper ved alle modeller, og netop af den årsag kan det være svært af afgøre, hvad der er det mest sikre valg. Dog kan det være en fordel at vælge en hækkeklipper, der bliver drevet af en strømkilde. Det gør det generelt lidt mere praktisk, end hvis du vælger en, der kører på benzin. Her skal du nemlig sørge for, at du har benzin på lageret, når hækkeklipperen løber tør. Dog er fordelen, at benzinen gør maskinen mere effektiv, når det kommer til større hække og tykke grene. Vælger du derimod en, der er batteridrevet, vil du opleve, at maskinen er langt nemmere at betjene. Derudover slipper du for irriterende ledninger, der spærrer for arbejdet. Eldrevne hækkeklipper er generelt mindre end de andre, der er på enten benzin eller batteri. Det betyder, at den vejer mindre og dermed kan være nemmere at betjene. Her kan du for eksempel overveje en Ryobi hækkeklipper, der er både effektiv og innovativ.

VioletPynt haven


De fleste ønsker sig en smuk have, som de kan nyde. For at nyde den, kræver det derfor indimellem nye planter. Her kan du for eksempel overveje at vælge flotte bunddækkeplanter, der bidrager til en hyggelig atmosfære. Fordelen ved at vælge bunddække er faktisk også, at de skærper muligheden for ukrudt. Det sker, når bunddækket er helt tæt. Her bliver det nemlig umuligt for ukrudtet at vokse op imellem bunddækket. Du kan desuden vælge imellem mange forskellige bunddækkeplanter, der kan bidrage til forskellige nuancer i haven. Dog skal du være opmærksom, hvor du stiller de forskellige bunddække. Det er nemlig forskelligt fra plante til plante, hvor de kan stå. 

Have your say