Servicesiden

smilende kvinde i seng

Lad en bideskinne hjælpe dig af med dine smerter

ssdd22

Er du en af de tusindvis af danskere, som døjer med hovedpine? Oplever du ofte at vågne med smerter i kæben? Mange mennesker skærer ubevidst tænder, når de sover. Udover at det er hårdt ved tænderne, kan det også resultere i hovedpine og smerter i kæben. 

Her kan du læse, hvordan en bideskinne kan være lige den hjælp, du har brug for. Sover du med en skinne om natten, kan du nemlig slippe helt for dine smerter. Mange af os er kede af at skulle tage smertestillende medicin for at komme igennem dagen. Med en skinne på tænderne om natten, kan du komme det problem til livs. Du får en løsning, som både er sundere for dig, og som holder på lang sigt.   

arbejdsglaede

Sådan hjælper bideskinnen dig

Du får en skinne, som er skabt, så den passer lige til dig og dine tænder. Den vil hjælpe dig ved at aflaste dine tænder om natten. Tager du den på, når du går i seng, vil du mærke, hvordan skinnen hindrer dine tænder i at møde hinanden. Det sikrer, at du ikke skærer tænder i nattens løb. Sådan sørger bideskinnen for, at du undgår spændinger, når du sover. Det er netop spændingerne, som kan føre til hovedpine. 

Du vil opleve at vågne uden smerter, så du kan tage udhvilet på arbejde og passe dit job uden at lade dig genere af den vedvarende hovedpine. Du vil også opleve, at du har brug for færre sygedage og forstyrrende pauser i løbet af dagen. Skinnen gavner dig på mange fronter. Den aflaster dig om natten, hvilket sikrer dig en bedre nattesøvn. Samtidig kan du som smertefri igen nyde tilværelsen uden begrænsninger.  

mand med hovedpine

Med en bideskinne forsvinder dine smerter

Sig farvel til smerter og ubehag. Når du anskaffer dig en skinne, tager du samtidig et valg om at prioritere din egen velvære og trivsel. Du kan glemme alt om dyr smertestillende medicin. I stedet kan du glæde dig over, at du har fundet en løsning, som hjælper dig i det lange løb. Med en bideskinne fra skinne.dk kan du igen dyrke motion uden, at lade dig hindre af smerter.   

Have your say