Servicesiden

Sød_baby

Mangler du hjælp til din baby?

ssdd22

Hvis du søger hjælp til, hvordan du skal opdrage dit barn, skal du ikke lede her. Her handler det om dig – dig med dit barn. 

Hvordan får du økonomien til at hænge sammen, når den lille er så dyr? Hvordan får du lavet alle de ting, du gerne vil, uden at føle dig som en dårlig mor. 

Det og mere får du svar på her i artiklen. Og så er det værd at huske på med økonomien, at det er ligegyldigt, om det er babytøj eller en ny bil, du skal købe, så gælder de samme spilleregler. 

Tænkende_mor

Økonomisk er du reddet

Den lille skal have de bedste forudsætninger, det betyder måske de bedste produkter, men det behøver ikke at betyde de dyreste. Du kan nemlig få alt til din baby på Mamamilla.

Du kan f.eks. få en lækker bærejakke til dit barn og dig, så I kan gå sammen overalt. 

Du kan få det, du søger på siden, og det bedste ved det hele er, at det er til en fornuftig pris. Du skal ikke ud at pantsætte et eller andet for at købe en bærejakke, du kan have med dig – det ville kun være fjolles. 

Så generelt for, at du kan få det til at hænge sammen, skal du måske overveje at købe dine babyting online. Der er penge at hente. 

Og så kan du overveje, hvor meget du i virkeligheden har behov for. Det kan godt være, det ser sødt, rart eller praktisk ud uden at være det. Alle børnefamilier kan spare på de ting, de køber til deres børn.

Mange aktiviteter kan klares med baby

Du kan også i grove træk slippe for at begrænse dig helt vildt meget. Der er selvfølgelig nogle ting, der er bare ikke dur med en baby. 

Men f.eks. med en bærejakke, får du en større mobilitet, end hvis du går rundt med en klapvogn eller barnevogn. Det er selvfølgelig, hvis du kan holde til en bærejakke.

Den kan være tung, og det kan faktisk være en god træningsmetode at bære rundt på dit barn. 

Du vil være begrænset med en baby, også selvom den hænger på brystet af dig. Det er en realitet, vi må se i øjnene. Men det skal ikke nødvendigvis betyde, at lejlighedens fire vægge er det eneste, du ser. 

Kom ud med dig barn og prøv forskellige ting af. En cafe kan være belastende med en baby, men den kan også være meget hyggelig og lige, hvad du har behov for. 

Det kunne også være nogle af de mange tilbud, der er til baby og forælder.

Familie

Markedets regler er universelle

Går vi tilbage til økonomien, er babymarkedet som sådan ikke anderledes end alle andre markeder. Der skal tjenes penge, og der skal bruges penge. 

Hjulene skal køre rundt. Derfor vil det være klogt ikke at overtænke de køb, I gør jer, når I handler ind til jeres baby. 

Det kan sagtens købes brugt, det kan sagtens findes billigere. 

Kun meget vigtige ting – som en bærejakke – er det måske mindre vigtigt at spare. Den holder trodsalt din baby.

Have your say