Servicesiden

Huskeliste

Sådan bliver du klar til ferien

ssdd22

Det er dejligt at holde ferie og få en pause fra hverdagen. For at kunne nyde din ferie optimalt er det vigtigt, at du har fået ordnet de ting, du skal have gjort inden ferien. Ellers vil de ligge i baghovedet som nogle stressfaktorer, som kan tage noget af fornøjelsen fra dig. Husk for eksempel at komme til frisøren, så du ikke skal bekymre dig om håret, mens du holder ferie. 

Det er også vigtigt at få afstemt de forskellige familiemedlemmers ønsker og forventninger til ferien. Så undgår man misforståelser, der kan resultere i, at nogle i familien bliver skuffede. 

Hårklip hos frisør

Få afsluttet dine hængepartier

Det er rart at få afsluttet sine hængepartier, inden man tager på ferie. Det gælder, uanset hvilke slags ting der er tale om. Det kan være, der er nogle regninger, der skal betales. Det kan også være et skab, der skal ryddes op i. Hvis tingene er ordnet, er det nemmere at slappe af og nyde ferien. 

Det kan være en hjælp at skrive en liste over ting, du gerne vil have ordnet, inden du holder ferie. Med en tjekliste kan du markere, hver gang du har afsluttet en ting. På den måde får du et bedre overblik, og du er sikker på, at du ikke glemmer noget.

Husk besøget hos frisøren inden ferien

En af de ting man let kan glemme, er at komme til frisøren inden sin ferie. Det er rigtig ærgerligt at glemme det, for det er irriterende end at gå og få håret ned i øjnene hele ferien. Det kan også være, at det er tid til at få farvet dit hår. Hvis du får det gjort inden ferien, begynder din naturlige hårfarve ikke at kunne ses øverst på hovedet, mens du er på ferie.

Du kan finde en oversigt over frisører i forskellige byer, for eksempel København SV, ved at klikke her. Så kan du nemt og hurtigt komme til frisøren og få ordnet dit hår, så du er klar til ferien.

Familie på tur på stranden

Afstem forventninger til ferien

Det er vigtigt, at I indbyrdes i familien får afstemt jeres ønsker og forventninger til ferien. Det kan spare jer for nogle dumme diskussioner og uoverensstemmelser undervejs. Fortæl hinanden, hvad I godt kunne tænke jer, når I planlægger jeres ferie. 

Ønsker og behov kan være meget forskellige. Nogle i familien har måske mest lyst til at slappe af, mens andre gerne vil ud og opleve noget spændende. Det er vigtigt at tage hensyn til alles behov, så ingen føler sig overset. I kan måske finde frem til et kompromis, eller I kan planlægge at lave forskellige ting på skift. Så kan alle se frem til, at der sker noget, som de har lyst til i ferien.

Have your say