Servicesiden

Hund

Hold din hund sund og rask med aktivitet og leg

ssdd22

Når man har en hund, så er det vigtigt, at man sørger for, at den er rask og har det godt. Det betyder både, at man skal sørge for, at hunden får den rigtige kost, at den bliver behandlet ordentligt og selvfølgelig, at den bliver holdt aktiv både med gåture og lege.

Specielt når det kommer til leg, findes der rigtig meget forskelligt og fantastisk hundelegetøj.

Det er vigtigt, at din hund har noget forskelligt legetøj at lege med, så den kan blive aktiveret på forskellige måder, frem for altid at skulle lege den samme leg. Det kan være fint, hvis du vil lære din hund et specielt trick, men i længden er det bedst at stimulere din hund på flere måder, så hunden kan holde sig sund og rask med hyppig aktivitet.

Brug hundelegetøj til at skærpe hundens instinkter

Inden for hundelegetøj findes der en masse forskellige muligheder. Selvfølgelig er der bidelegetøj som hunden kan gå rundt og bide og ruske i.

Dernæst findes der legetøj, der skal hjælpe med at træne hunden, som agility legetøj og redskaber, så hunden for alvor kan løbe rundt og brænde noget krudt af.

Til sidst kan man få en lang række legetøj, der fungerer lidt som mental eller instinkttræning for hunden. Her skal hunden gøre noget for at få sin mad eller sine godbidder, som f.eks. at få maden ud af et legetøj der kan rulle.

Hundemad

Sørg for at have det rigtige hundefoder 

En ting som nogle hundeejere ikke altid tænker på er, at hundefoder ikke bare er hundefoder. Der kan være meget forskel, og nogle hunde kan have allergi, eller få dårlig mave af det forkerte foder. Nogle gange kan det også være noget der ændrer sig med tiden, så det er vigtigt at være opmærksom på hvordan ens hund reagerer på det foder man giver den. 

Have your say