Servicesiden

Langt hår

Sådan får du en smart ny frisure

ssdd22

“Forandring fryder” – Sådan lyder den gamle talemåde, der dikterer, at man bør prøve nye ting for at udvide sin horisont. Der er helt sikkert noget om snakken, for hvordan kan du vide, om dit hår er, som du vil have det, før du har prøvet noget nyt? Alt andet lige er en ny frisure en god måde at få en forandring i hverdagen på. 

Med en anderledes frisure vil folk omkring dig begynde at se dig i et nyt lys, og måske er det netop, hvad du går og har brug for. Desuden kan en ny og anderledes frisure være med til at sætte dig i stand til at være mere modtagelig overfor nye indtryk. 

Verden er et spændende sted, og en stor del af livet handler om at prøve nye ting og på den måde udforske så meget som muligt. Læs med i denne artikel for at få nogle værdifulde tips til, hvordan du får en ny frisure, som du bliver glad for, hvis du har haft den samme frisure i en længere periode og efterhånden er blevet træt af den og trænger til noget nyt.

Krøller

Klip det selv

At klippe sit hår på egen hånd kan være noget af en udfordring, så du skal være opmærksom på at det kræver øvelse og teknik. Hvis du ikke er bange for en udfordring, og for at du måske ender med at se lidt fjollet ud i den første uge, indtil det værste er groet ud igen, så står verden åben for dig. Hvis ikke, kan du prøve at få lov til at klippe nogle af dine venner eller nogle i din familie, der også trænger til en ny frisure. Der findes også frisørsaloner, der giver kurser i at klippe hår.

Hvis du ikke har mod på at klippe dit hår selv, kan du på samme måde også bede en af dine venner eller en fra din familie om at klippe det. De fleste mennesker synes det er sjovt at klippe deres venner og det er jo forståeligt nok, da det ikke er dem selv, resultatet går ud over. Specielt hvis du har en ven, der er øvet i at klippe eller måske én, som studerer til frisør, kan det være en sjov og givende oplevelse at blive klippet af en du kender godt. Det er enormt hyggeligt for begge parter, og klipningen bliver som regel mere personlig, end hvad du får hos en frisør.

Frisør

Frisører

Hvis du bare gerne vil have en moderne og stilfuld ny frisure er det sikre træk, at lade en frisør gøre arbejdet. Hvis du ikke allerede har en foretrukken frisør, eller hvis du gerne vil prøve en ny, kan du nemt finde lokale frisørsaloner på nettet. Hvis du eksempelvis er fra Gentofte, kan du nemt og hurtigt finde en masse forskellige muligheder for frisører i Gentofte – og så skal du bare vælge, hvilken en der passer bedst til dine kriterier. 

Hos en frisør får du altid en hyggelig og tilfredsstillende oplevelse, men hvis du selv klipper det sparer du til gengæld lidt penge.

Have your say