Servicesiden

Budget

Vælg et luftgevær der lever op til dine behov

ssdd22

Der er meget stramme regler når det kommer til besiddelse af luftgeværer i Danmark. Det kræver at du er mindst 18 år, hvis du gerne vil bruge eller købe et kraftigt luftgevær online eller i en butik. Luftgeværet må være på 4,5 kaliber og hvis våbnet skal være mere kraftigt og dermed have større kaliber, så kræver det jagttegn. Nogle hjemmesider sælger udelukkende luftgeværer på 4,5 kaliber således, at potentielle købere ikke skal være bange for at forelske sig i et våben, som de lovmæssigt ikke må være i besiddelse af. 

Luftgevær

Håndtering af våben

Uanset hvilket våben du vælger, så er det vigtigt, at du er forsigtig når du håndterer luftgeværet. Du må ikke udgøre en fare eller gøre skade på andre med våbenet. Hvis du skal på jagt med luftgeværet, så skal du være opmærksom på, at det kun er bestemte dyrearter som du må jagte. Derudover skal du være i besiddelse af et jagttegn. Hvis disse krav ikke overholdes, så vil du risikere at få en stor bøde. Følg din mavefornemmelse, så du er sikker på at træffe det rette valg.

Egenskaber

Bliv klogere på din beslutning

Der findes gode forums på internettet som du kan fordybe dig i, hvis du gerne vil blive klogere på hvilket luftgevær du skal vælge. Danskerne er gode til at give deres mening til kende, hvilket kan være en stor hjælp fra andre danskere. Internettet er med til at du kan blive klogere på mange ting, og jo mere aktive danskerne er på diverse forums, desto mere brugbart er det også for andre mennesker. 

Have your say